Covid-19

Ook wij moeten onze deuren voorlopig sluiten. Jullie en onze gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Wij raden iedereen dan ook aan om het advies van het RIVM op te volgen. Alleen zo kunnen we het coronavirus snel de baas worden!

Wij verzoeken u vriendelijk om bij vragen telefonisch contact met ons op te nemen of via de mail.
Wij zijn maandag t/m zondag tussen 09.00 – 18.00 uur telefonisch bereikbaar. En ons streven is om binnen 48 uur te reageren op uw mail via info@demona.nl

Wij wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!

Richtlijnen RIVM per 24 maart:
Wij volgen de maatregelen op die vanuit het RIVM worden opgelegd. Deze zijn vooralsnog t/m 6 april als volgt:
Alle reserveringen in de maand april mogen kosteloos verplaatst worden naar een datum vóór 1 juni 2021. Is een andere datum gewenst, dan zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Voor de reserveringen in de maand mei gaan we vast voorzorgmaatregelen nemen ter voorbereiding op een eventuele verplaatsing van uw feest. We reserveren dan ook graag voor u een 2e optie.

Nieuwe reserveringen/verplaatsing feest:
Wij zullen uw nieuwe optie voor 4 weken reserveren in plaats van 2 weken. Mocht u helaas toch uw reservering willen annuleren, dan verwijzen we u door naar onze algemene voorwaarden.

Voor het verplaatsen van uw feest verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen of via de mail. T: 0492-662887 E: info@demona.nl

Annuleren:
Annuleren kan alleen schriftelijk (per post of e-mail). Bij annuleringen van een bevestigde opdracht, zullen wij annuleringskosten in rekening brengen.

Bij annulering:
Tot 60 dagen vooraf 10% van geoffreerde kosten (minimaal € 350,-)
60 dagen t/m 14 dagen voorafgaand 25% van geoffreerde kosten ( minimaal € 875,-)
14 dagen t/m 7 dagen voorafgaand 35% van geoffreerde kosten
7 dagen t/m 1 dag voorafgaand 50% van geoffreerde kosten

Bij verplaatsing van uw partij:
Tot 2 maanden voor de bijeenkomst 15 % van de geoffreerde reserveringswaarde (10% krijgt u als korting op de verplaatste partij). (minimaal € 350,-)
Binnen 2 maanden 20 % van de geoffreerde reserveringswaarde (10% krijgt u als korting op het verplaatste partij). ( minimaal € 500,-)

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo ik ben Joep, waarmee kan ik jou helpen?