Assortiment

Menu's en buffetten

Wij zijn in staat om op de door u gewenste locatie invulling te geven aan al uw wensen op cullinair gebied waarbij we altijd werken vanuit een basis waarop we variaties kunnen aanbrengen. Deze basis zou het standaard koude buffet kunnen zijn of een bijvoorbeeld een barbeque.
Klik hier voor het impressie van ons assortiment

Partycentrum De Mona

Speciaal voor het partycentrum hebben wij een aantal gerechten ontwikkeld die daardoor ook uitsluitend in ons Partycentrum te bestellen zijn.
Klik hier voor het assortiment

Dranken

In aanvulling op de cullinaire invulling zijn wij in staat om uw feest of evenement compleet te maken met dranken. Hierbij valt te denken aan bier (van het vat), wijnen, frisdanken en vruchtensappen.

Verhuur

Wij zijn in staat om uw feest van begin tot einde te verzorgen en daarbij alle zorgen voor de aankleding uit handen te nemen. Op locaties zorgen wij bijvoorbeeld voor de tensten, vloeren, tafels, stoelen, tapinstallatie, glazen, borden, bestek, planten, decoraties, kleden etc. Zie onze brochure voor een uitgebreid overzicht.

Arbeid

Indien gewenst kunnen wij u al het werk uit handen nemen, van ontvangst en bediening van uw gasten tot en met het ter plaatse bereiden van gerechten, opbouwen en afruimen. Wij zullen er met ons gemotiveerde en gekwalificeerde personeel voor zorgen dat het aan niets ontbreekt.
Bij alle gerechten kunnnen borden, bestek en servetten meegeleverd worden. Bestellen kan vanaf 15 personen.

Prijscourant

Download hier de laatste brochure met daarin het complete assortiment en de actuele prijzen.
Partyservice John Smits | Partycentum De Mona