Golfclub Riel

Vanaf juli 2014 verzorgt Partycentrum De Mona de horeca in het clubhuis van Golfclub Riel. In ons gezellige clubhuis met groot terras is het altijd goed toeven na een rondje golf.

Op de menukaart staan heerlijke eigentijdse gerechten en de drankenkaart biedt keuze te over. Er is zelfs een speciale wijnkaart voor de liefhebbers.
Er worden op onze golfclub regelmatig grote of kleinere evenementen georganiseerd. Neem het Jugo Jeugd Open, het Rosé on Tour golftoernooi, de Nieuwjaarsreceptie, Bavaria om ‘t Vat en onze eigen clubwedstrijden en gezelligheidstoernooitjes. De Mona zorgt er altijd voor dat niemand iets tekort komt. Met een goed aanbod en prima personeel zorgen zij voor een gezellige en ontspannen sfeer in en rond het clubhuis.

Het clubhuis is ook uitermate geschikt als aanlegplaats voor fietsers en wandelaars die de omgeving aan het verkennen zijn en even een momentje rust willen inbouwen. Vooral in de zomer op ons heerlijke grote terras genieten van een lekker kopje of glaasje met uitzicht over alle oefenfaciliteiten en de activiteiten die zich daar afspelen. Maar ook als het weer iets minder is, is het goed toeven in ons clubhuis. Echte rust en toch altijd iets te zien.
Ons clubhuis is geopend van 09.00 tot 21.00 uur. Uitgezonderd bijzondere weersomstandigheden en activiteiten. Het clubhuis is bereikbaar op 06-25091474

Arrangementen

Groepsarrangement “Bumper Ball”

Samenkomst bij Golfclub Riel waar u ontvangen wordt in het clubhuis. Maken van teams voor het spelen van het spel bumper ball.
Ga hotsend en botsend de strijd aan met je tegenstander in onze Bumper Balls en beleef samen een hilarische tijd! Jong of oud, wel of geen conditie; iedereen kan bumper ballen.
Duur van deze activiteit vanaf ca. 2,5 uur. Incl. begeleiding van het spel.

Arrangement 1

Ontvangst met koffie/ thee Na afloop van het spel 2 consumpties en 2x rondgang van bittergarnituur € 25,- p.p.

Arrangement 2

Ontvangst met prosecco & Petit four. Na afloop van het spel 1,5 uur drankafkoop & 3x rondgang van bittergarnituur € 35,- p.p.

Arrangement 3

Ontvangst met koffie/thee & gesorteerd gebak. Na afloop van het spel 2,5 uur drankafkoop & Luxe barbecue bereid ter plaatse door een van onze koks. € 49,50 p.p.

Bovenstaande arrangementen kunnen wij natuurlijk ook geheel op uw wensen afstemmen. Deze activiteit kan geboekt worden vanaf 15 personen.

Groepsarrangement “ De Tandem”

Samenkomst bij Golfclub Riel waar u ontvangen wordt met koffie/thee & gesorteerd gebak. Maken van groepjes (2 pers.) en verdelen van tandemfietsen.

U kunt zelfstandig een route bepalen, of gebruik maken van enkele omliggende fietsroutes. Fietstocht van ca. 2-3 uurtjes.
Kaarten zijn beschikbaar van fietsrondje Eindhoven & Geldrop-Mierlo.

Terugkomst bij golfclub Riel voor uitgebreid koud/warm buffet of BBQ (incl. begeleiding) Kosten p.p. € 45,- (incl. 2 consumpties) (vanaf 20 pers.)

Bent u met een kleiner gezelschap dan maken wij graag voor u een “prijs op maat”

Groepsarrangement “De golfer”

Samenkomst bij Golfclub Riel waar u ontvangen wordt met koffie/thee & gesorteerd gebak. Kennismaking met Golfpro (van Golfschool Geldrop)

Golfclinic van 2 uur waarin alle basisfacetten worden toegepast zoals:
Demo van de pro, afslaan op de driving range, putten en chippen & Prijsuitreiking.

Terugkomst bij Clubhuis voor uitgebreid koud/warm buffet of BBQ (incl. begeleiding) Kosten p.p. € 55,- (incl. 2 consumpties) (vanaf 15 pers.)

Bent u met een kleiner gezelschap dan maken wij graag voor u een “prijs op maat”

Groepsarrangement “De Solex”

Samenkomst bij Golfclub Riel waar u ontvangen wordt met koffie/thee & gesorteerd gebak. Kennismaking met uw gids en uitleg van de Solex.

Solextour van 2,5 uur startpunt vanaf Golfclub Riel waar u ook weer zult eindigen.

Terugkomst bij Clubhuis voor uitgebreid koud/warm buffet of BBQ (incl. begeleiding)
Kosten p.p. € 67,50 (incl. 2 consumpties) (vanaf 20 pers.)

Bent u met een kleiner gezelschap dan maken wij graag voor u een “prijs op maat”

Adres

U vindt Golfclub Riel aan de Gijzenrooiseweg 23 (5661 MA) in Geldrop.

Tweede partycentrum

Naast Partycentrum De Mona kunnen wij nu ook onze diensten aanbieden in Heeze in het authentieke De Hooizolder.

Facebook

Volg ons ook op Facebook.
Partyservice John Smits | Partycentum De Mona