Over ons

John Smits

Tijdens de Middelbare Hotelvakschool deed John ervaring op bij Maison Van den Boer en Martinair catering voordat hij samen met zijn vader in Mierlo Discobar De Mona Lisa en niet lang daarna Partyservice John Smits startte. Het koken is Johns passie en het cullinair verwennen is dan ook zijn lust en zijn leven.

Noortje van Heugten

Gastvrouw Noortje werkt al jaren in de Horeca. Ze heeft ervaring opgedaan bij Avant Garde in Eindhoven, Carlton de Brug, Eetcafé de Pastoor en stage gelopen op Curaçao en op Gran Canaria. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring bij het verzorgen van (bedrijfs)feesten via Partyservice John Smits.

Joep Meeuwsen

Zijn commerciële achtergrond komt Joep in de bedrijfsvoering goed van pas, maar tegenwoordig leeft hij zich het liefste uit in de keuken. Het vak heeft hij door de jaren heen van John geleerd en hiermee is hij mede eindverantwoordelijk voor de cullinaire invulling.

Naast Noortje, John en Joep maken wij op afroep gebruik van gekwalificeerd en representatief personeel dat exclusief voor ons werkt.

John Smits

Noortje van Heugten

Joep Meeuwsen

Partyservice John Smits | Partycentum De Mona