Partyservice John Smits

Sinds jaar en dag geven wij invulling aan al uw wensen voor evenementen bij u thuis of op de zaak. Van het verzorgen van een koud buffet tot het geheel verzorgen van uw bedrijfsevenement, voor groepen vanaf 15 personen kunt u bij ons terecht.

Cullinaire invulling

Voor het culinaire gedeelte van uw feest kunt u kiezen uit een zeer divers assortiment van overheerlijke gerechten die altijd dagvers door onze ervaren koks worden bereid. Hierbij worden alleen de beste ingrediŽnten gebruikt die afkomstig zijn van een select gezelschap van hoogwaardige toeleveranciers. Dit alles doen wij om te kunnen garanderen dat wij altijd een kwalitatief hoogwaardig product leveren.

Dranken en materialen

Aangezien wij ernaar streven een totaal product te leveren kunt u bij ons ook terecht voor dranken en de huur van alle soorten materialen en personeel om uw evenement compleet te maken. De dranken worden altijd op nacalculatie berekend. Wij zorgen dat u voldoende heeft en brengen achteraf alleen de verbruikte drank in rekening. De rest nemen we retour.

Bedrijfsfeesten

Heeft u op het werk iets te vieren? Ook dan kunnen wij altijd een gepaste invulling geven van de catering. Van een koud buffet tot de complete verzorging van uw bedijfsopening, wij zorgen er voor.

Prijscourant

Download hier de laatste brochure met daarin het complete assortiment en de actuele prijzen.
Partyservice John Smits | Partycentum De Mona