Sidecar Racingteam Smits

John Smits

Coureur

John is vader van vier kinderen en getrouwd met Miram. In het dagelijkse leven is John ondernemer en eigenaar van Partycentrum John Smits en Partycentrum De Mona. Beide ondernemingen zijn ontstaan uit Discobar De Mona Lisa wat nog steeds een begrip is in het Mierlose uitgaansleven.

Gunter Verbrugge

Bijrijder

Gunter woont in Brecht (B) en is gehuwd met Andrea waarmee hij twee schatten van dochters (ZoŽ en Didi) heeft. Zijn hobby's zijn naast racen, mountainbiken en in het verleden paardensport. Zijn fysieke gesteldheid is zijn sterkste eigenschap, dit heeft hij mede te danken aan het persoonlijk coachen door zijn broer Sven Verbrugge, die drie keer wereldkampioen werd in de zijspan cross.

Miriam Smits-van Waayenburg

Public Relations

Miriam is moeder van twee kinderen en getrouwd met John. Binnen het team is Miriam verantwoordelijk voor de public relations en treedt op als gastvrouw in het motorhome. Verder zorgt ze ervoor dat de logistiek rond een raceweekend in goede banen wordt geleidt en dat alles op tijd is waar het moet zijn.

Ferenc van der Weerden

Technische staf

Ferenc woont samen met Esther en is geboren en getogen in Deurne, waar hij in het centrum woont. In het dagelijkse leven is hij Service Engineer Mechatronics bij een bedrijf dat actief is in de automotive industrie. Sinds 2004 is Ferenc actief in het zijspan als passagier. Na een vervelende val tijdens de Pinksterrace in Oss 2012, is passagieren niet meer mogelijk. Hij blijft wel actief als monteur.

Henk van Waayenburg

Technische staf

Henk is de vader van Miriam en was jarenlang internationaal vrachtwagenchauffeur. Hij heeft verschillende hobby's, waaronder paarden, maar zijn grootste hobby is het sleutelen aan oude auto's. Zijn kennis van techniek is onontbeerlijk voor het team en hij zorgt er dan ook altijd voor dat het span in tip-top conditie is.

John Swinkels

Technische staf

John heeft een zoon Yven en is samen met Yvonne van Antwerpen. Zijn hele leven is hij actief in de motorsport en sinds 2012 actief als monteur in ons zijspanteam.

Rolf van Bree

Technische staf

Rolf is controle development engineer bij Vanderlande. Hij is geboren en woonachtig in Helmond. Fanatiek mountainbiker en jarenlange ervaring in de rally en zijspan sport.

Bert Schepens

Technische staf

Bert Schepens is ons ondersteunend en adviserend teamlid. Samen met zijn vrouw Yvonne eigenaar van B Schepens BV grond- en infrawerken. En gepassioneerd motorsportliefhebber.

Hans vd Meijdenberg

Technische staf

Hans heeft 3 jaar geleden ons team versterkt en is een grote aanwinst voor ons. Hij heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de auto en motorsport. Bovendien heeft hij de bijzondere eigenschap om het beste in de mensen naar boven te halen.

Patrick Raaijmakers

Team fotograaf

Patrick is op 18 maart 1973 geboren in nuenen en woont in Mierlo. Zijn Hobby's zijn motorsport en fotografie.

Joris Teuwen

Webmaster

Joris is getrouwd en vader van twee dochters. In zijn vrije tijd schrijft hij aan zijn persoonlijk blog CVR Magazine.

Racekalender 2019

18-23 mrtTraining Val de Vienne (F)
11-12 meiHengelo (NL)
ONK/BK
17-19 meiLausitzring (D)
ONK/IDM
25-26 meiTT Assen (NL)
ONK
21-23 junZolder (B)
ONK/IDM
26-28 julSchleiz (D)
ONK/IDM
9-11 augMost (CZ)
ONK/IDM
6-8 sepTT Assen (NL)
ONK/IDM
26-29 sepHockenheim (D)
ONK/IDM

Andere sites