Sinds jaar en dag geven wij invulling aan al uw wensen voor evenementen bij u thuis of op de zaak. Van het verzorgen van een koud buffet tot het geheel verzorgen van uw bedrijfsevenement.

Partyservice / Catering

Culinaire Invulling

Voor het culinaire gedeelte van uw feest kunt u kiezen uit een zeer divers assortiment van overheerlijke gerechten die altijd dagvers door onze ervaren koks worden bereid. Hierbij worden alleen de beste ingrediënten gebruikt die afkomstig zijn van een select gezelschap van hoogwaardige toeleveranciers. Dit alles doen wij om te kunnen garanderen dat wij altijd een kwalitatief hoogwaardig product leveren.

Dranken En Materialen

Aangezien wij ernaar streven een totaal product te leveren kunt u bij ons ook terecht voor dranken en de huur van alle soorten materialen en personeel om uw evenement compleet te maken. De dranken worden altijd op nacalculatie berekend. Wij zorgen dat u voldoende heeft en brengen achteraf alleen de verbruikte drank in rekening. De rest nemen we retour.

Bedrijfsfeesten

Heeft u op het werk iets te vieren? Ook dan kunnen wij altijd een gepaste invulling geven van de catering. Van een koud buffet tot de complete verzorging van uw bedrijfsopening, wij zorgen er voor.

Lekker grillen, zo chique als u het zelf wilt maken!

Barbecues

Wij hebben zorgvuldig een aantal barbecuepakketten voor u samengesteld. Deze pakketten zijn voorzien van zoveel mogelijk diversiteit in vlees & vis soorten. Al onze salades, sauzen etc. worden in eigen keuken bereidt met de beste ingrediënten en dat proef je! Heeft u specifieke wensen dan vernemen wij deze graag…

Onze barbecuepakketten worden geleverd inclusief borden, bestek en servetten!
Pakketten zijn te bestellen vanaf 15 personen.
Exclusief gasbarbecue (€ 21,50)

Verwend worden met onze kwaliteits buffetten

Buffetten

Voor het culinaire gedeelte van uw feest kunt u kiezen uit een zeer divers assortiment buffetten. Onze buffetten worden in onze keuken vers bereidt en op het gewenste tijdstip bij u warm aangeleverd. Wij hebben de buffetten gecombineerd met landenthema’s waardoor wij een erg divers pakket aan u aan kunnen bieden.  Heeft u specifieke wensen dan vernemen wij deze graag….

Onze buffetten worden geleverd inclusief borden, bestek en servetten!
Pakketten zijn te bestellen vanaf 15 personen.

Een feest zonder drank ...

Dranken

Omdat wij ernaar streven een totaal product te leveren kunt u bij ons ook terecht voor dranken. De dranken worden altijd op nacalculatie berekend. Wij zorgen dat u voldoende heeft en brengen achteraf alleen de verbruikte drank in rekening. De rest nemen we retour.

Alles om uw feest te laten slagen

Verhuurmaterialen

Aangezien wij ernaar streven een totaal product te leveren kunt u bij ons ook terecht voor de huur van alle soorten materialen, personeel en dranken om uw evenement compleet te maken.

Ditjes en datjes ... gewoon ... handig!

Overige

Van alles en nog wat … Ook wanneer het hier niet te vinden is kunnen wij u er vast mee of aan helpen!

De Mona – Mierlo

De Hooge Akker 25
5661 NG Geldrop

Meer info?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? U kunt ons bereiken op 0492 - 662 887

Stuur je liever een mail?

Neem gerust contact op via
info@demona.nl